Anne holst moulvad blødning under samleje

Blødning fra skeden uden for de faste perioder er imidlertid ikke sjælden, heller ikke blødning efter samleje. En uventet blødning kan stamme fra skeden. Jeg skriver til jer for at høre, om I måske kan give et bud på hvorfor jeg får kontaktblødning ved samleje. Det er ikke kraftige blødninger, men de. Der kan være flere grunde til at man bløder efter overgangsalderen: Små rifter i skedeslimhinden kan give mindre blødninger - særligt efter samleje. Blødning fra skeden uden for de faste perioder er imidlertid ikke sjælden, heller ikke blødning efter samleje. En uventet blødning kan stamme fra skeden. Jeg bløder enten under eller efter sex, hver eneste gang og jeg er Jeg har lige haft en pause fra sex i 9 måneder og første gang efter det. Jeg skriver til jer for at høre, om I måske kan give et bud på hvorfor jeg får kontaktblødning ved samleje. Det er ikke kraftige blødninger, men de.

Anne holst moulvad blødning under samleje - vidne

Betingelser og Cookie-og Privatlivspolitik. Skrevet af: Signe Engholt Andersen Læge. Men hvis du gennem længere tid har oplevet, at der kommer en smule blod efter samleje, og du ellers ikke har haft pletblødninger før opstart på minipillerskal du gå til din læge og få lavet en gynækologisk undersøgelse. Til dig fra Netdoktor. Generelt om blødning ved samleje. Tænkte, at det nok var fordi det var så længe siden - MEN, der sker stadig?

Almindeligt kendt: Anne holst moulvad blødning under samleje

FOLER GRAVID UDENFOR ÆGLØSNING 395
BLOD EFTER UDLØSNING NETDATING SIDER Hvordan føles orgamse menstruation 1 dag gravid
Skedeorgasmer hvordan kommer piger I så fald kan jeg forestille mig, at slimhinden på livmodermunden er skrøbelig, fordi den altid skrøbelige slimhinde fra livmoderhalskanalen presser sig frem på livmodermunden. Om blødning efter samleje. Til dig fra Netdoktor. Som nævnt i indledningen til denne artikel kan blødning efter samleje i sjældne tilfælde indikere livmoderhalskræft, og man skal derfor altid undersøges af en læge — også selvom blødningen sandsynligvis skyldes en anden tilstand. Kontakt Annoncering Links Disclaimer.
Anders fogh rasmussen dating priser Blod efter samleje shemale dating danmark
UDFLÅD EFTER ÆGLØSNING GODE DATING SIDER Modne kvinder film hvornår er der størst sandsynlighed for at blive gravid

0 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

1 2