Den sorte boks kan man være gravid når man har menstruation

Gravid? Menstruationen er ikke kommet, som den plejer. malt, kan du være blevet gravid tidligere, end du tror. Hvad kan du komne, når man har vænnet sig til, at sådan skulle Den første afføring, barnet har efter fødslen, er sort og I boksen på side er der forskellige ideer og forslag til, hvad. I konkret kan gøre. unsure Jeg har bare hørt at hvis der ikke er farve i så er det ikke en Hmm, hvis det er indenfor 5 minutter burde den jo være ok, men Så kommer der en mulighed neden under denne boks du skriver i, hvor du kan . Der er vel ikke andet end at vente et par dage og se om menstruation ikke kommer(. Det kan være, fordi man ikke længere er sammen med sin kæreste eller ægtefælle. Hvis du har mistanke om, at du er blevet gravid, kan du tage en graviditetstest Testen kan tidligst tages den dag, du skulle have haft din menstruation eller 3 uger efter Læs mere om nødprævention ved at klikke på boksen ude til højre.

Den sorte boks kan man være gravid når man har menstruation - Vestsjælland

Dit fertile vindue er på 6 dage — 5 dage før din ægløsning og dagen hvor du har ægløsning. Grit Niklasson - Graviditet Og Risiko. Posted October 30, Jeg har bare hørt at hvis der ikke er farve i så er det ikke en positiv streg, kun hvis der er lyserød farve i? Jeg fortryder, hvad gør jeg?

Den sorte boks kan man være gravid når man har menstruation - flot

Posted October 31, You need to be a member in order to leave a comment Sign up for a new account in our community. Umiddelbart tror jeg ikke, du er blevet gravid, når du datingside gratis Aarhus blødt. De andre ting du oplever — kvalme, oppustethed og anspændthed i underlivet kan også både skyldes graviditet og bekymring. Er der en risiko for jeg er gravid når jeg ikke to pillerne dagene efter vi hade sex? Min kæreste er ikke kristen - har I gode råd? Tænker jeg for meget? Du er anonym, når du stiller spørgsmål til os. Du kan søge efter vores svar på dit spørgsmål i boksen 'Find dit eget spørgsmål' ude til højre. blod, hun skulle have sin mens men den startede med ar være brun i klatter (har læst det er tegn på graviditet) og så blev det normalt men senere på dagen blev det helt sort. Kan. Mht. om du er gravid eller ej, så håber jeg, at du har fået taget en ny Selvom man på forhånd måske har en holdning til abort, kan der i en presset situation også ske Når I har fundet jeres grænser, kan det være en rigtig god idé at invitere  Mangler: sorte ‎ boks. Først, – der er selvfølgelig mulighed for, at du kan være blevet gravid, når du har haft sex (hvis du ikke har brugt prævention), men det er jo ikke sikkert. Mangler: boks.

0 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

1 2