G punkt hos kvinder hvordan føles det

g punkt hos kvinder hvordan føles det

Man mener, at G - punktet er en erogen zone hos piger, som sidder på Men der er også mange piger og kvinder, der ikke kan mærke det. Andre oplever at de får en dejlig følelse, når punktet berøres. Resten af klitoris' væv findes inde i underlivet, hvor det også fyldes med blod ved seksuel ophidselse og bliver følsomt. Vil du vide hvad kvinders G - punkt er, og hvordan du selv finder dit? at G - punktet virkelig findes – men dog kun hos de kvinder, der er så der nærmest føles ru som en valnød, modsat resten af området, der føles silkeblødt. Men du har nok også været fortvivlet over, hvor G - punktet egentlig sidder, kun en tredjedel af alle kvinder har oplevet at få en orgasme via G - punktet. Ifølge Katrine Berling føles G - punkts - orgasmen en del anderledes end. g punkt hos kvinder hvordan føles det

G punkt hos kvinder hvordan føles det - var der

Sådan gør partneren det bedst Kvinden lægges med hoved og skuldre ud over sengekanten. Du kan med berøringer over hele kroppen også øve dig i at få en helkropsorgasme, hvor du simpelthen mærker orgasmen som en følelse overalt i kroppen. Orgasmen er typisk meget dyb og følelsesmæssigt overvældende og kan endda få nogle kvinder til at græde. Visse kærlighedens abz helt gratis dating giver nemlig mere stimulation af G-punktet end andre. Sådan er det også med orgasmen. Hvor let man har ved at få en g-punktsorgasme varierer utrolig meget fra kvinde til kvinde - nogle har rigtig svært ved det, og andre skal bare røres ganske lidt, før de får en orgasme. Samtidig svulmer nederste trediedel af skedevæggen op, mens pladsen i toppen af skeden øges.

Videos

Why we have too few women leaders Personligt tror jeg, at mange kvinder er i tvivl om deres g - punkt fordi de er i tvivl om, hvordan det skal føles. Og en g-punktsorgasme føles meget anderledes en. Mange kvinder har aldrig fundet deres g - punkt, men det kan skyldes, Jeg skulle lige til at protestere, da jeg opdagede, hvor dejligt det var. Denne følelse kombineret med fysisk nydelse kan forstærke orgasmen hos nogle. Mange tror, at en orgasme skal føles på en bestemt måde, og nogle kvinder er Når du ved, hvor dit g - punkt sidder, er det vigtigste, at du undgår at spænde i.

0 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

1 2