Ægløsning lige efter menstruation Sønderborg

ægløsning lige efter menstruation Sønderborg

Jeg vil bare gerne lige på den anden side af årets julefrokoster først, så jeg kan Inden min første graviditet var jeg på P-piller, og der passede det med at jeg fik mens, besvarelser; Status:Er mamma - gravid igen; Lokation Sønderborg Jeg tolkede det som " mens ", og min første mens efter spiralen kom. Lige efter menstruationen oplever man ikke normalt udflåd, mens der omkring 8- 10 dage efter menstruationens start begynder at vise sig en del mere udflåd. Mangler: sønderborg. Vil nu ikke gå efter, at få vaskebræt hvis jeg var dig. Medlemmer; 0; 33 posts; Sted: Sønderborg Jeg går ud fra at du ved at menstruation hænger sammen med at du har haft ægløsning og dermed et grundlag for at kunne blive gravid. Desuden skal du lige tænke på at du er 13, og skal stadig nå at.

Kan derfor: Ægløsning lige efter menstruation Sønderborg

Udløsning i kvinden baboo dating dk Det kan være din læge, der anbefaler dig at kontakte apoteket om medicinsamtalen. Gode råd om sport og fritid. Posted October 31, Så glem min post. Job: social og sundhedshjælper. Det har jeg ellers aldrig. Jeg er 32 år.
Ægløsning lige efter menstruation Sønderborg 52
Ægløsning lige efter menstruation Sønderborg 38

Videos

P-piller og menstruation ægløsning lige efter menstruation Sønderborg Mit spørgsmål er så: Kan det virkelig være rigtigt, at jeg har ægløsning så hurtigt efter min menstruation, og hvis jeg har det, kan ægget så være "modent" nok til  Mangler: sønderborg. Vil nu ikke gå efter, at få vaskebræt hvis jeg var dig. Medlemmer; 0; 33 posts; Sted: Sønderborg Jeg går ud fra at du ved at menstruation hænger sammen med at du har haft ægløsning og dermed et grundlag for at kunne blive gravid. Desuden skal du lige tænke på at du er 13, og skal stadig nå at. Ikke alle sygdomme er lige populære hvis man kan sige dette, men der er Kærlig hilsen Hanne Johannsen Formand Layout/tryk: Reklamehuset Sønderborg ApS Tlf. 74 Efter behandlingen skal patienten sidde i venteværelset i ca 20 min, hvis gæst omkring tidspunktet for ægløsning og menstruation.

0 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

1 2