Hvilken uge kan man se kønnet blødning dagen efter samleje

Du skal blot huske på at der dagen efter ikke må komme frisk blod. Hej, jeg vil også lige give mit besyv med, bløder ikke efter sex, men får også de værste plukveer. Jeg kan da ikke vente flere uger efter, før vi kan have sex igen. eller kan jeg. 23/5, Hvilket børnemodel-bureau skal vi vælge??? Mangler: kønnet. Jeg er en pige på 13, som for første gang har haft sex i dag. Det du kan mærke oppe i skeden, er nok rester af mødomshinden - og det er helt Det er også helt normalt at bløde lidt efter de første gange efter samleje, men det er ikke alle der bløder. Uge Sex. Læs om krop, køn, seksualitet og rettigheder! Gå til indhold. Her kan du blive mere klogere om at være gravid uge for uge. Men første dag i din sidste menstruation tæller alligevel som 2 uger efter menstruationens første dag, hvis du har haft regelmæssig . Nu er barnets kønsorganer ved at være dannet, selv om det stadig kan være svært at se kønnet på et scanningsbillede. Dig.

Videos

Pepsi Saves the World Hvis du bløder efter samleje (kontaktblødning), skal du ikke være bange for at der er sket noget med dit foster. Læs hvad det Sex og samliv under graviditet Men husk at være ærlig og fortælle, at det skyldes samleje, så de kan hjælpe dig bedst muligt. Hos nogle ses kontaktblødningen først dagen efter som brunt udflåd. Mangler: kønnet. Du skal blot huske på at der dagen efter ikke må komme frisk blod. Hej, jeg vil også lige give mit besyv med, bløder ikke efter sex, men får også de værste plukveer. Jeg kan da ikke vente flere uger efter, før vi kan have sex igen. eller kan jeg. 23/5, Hvilket børnemodel-bureau skal vi vælge??? Mangler: kønnet. Her kan du blive mere klogere om at være gravid uge for uge. Men første dag i din sidste menstruation tæller alligevel som 2 uger efter menstruationens første dag, hvis du har haft regelmæssig . Nu er barnets kønsorganer ved at være dannet, selv om det stadig kan være svært at se kønnet på et scanningsbillede. Dig.

Hvilken uge kan man se kønnet blødning dagen efter samleje - det afholder

Tak skal i. Hvad synes du om seksualundervisningen i din klasse? Kh Et kærkomment og særdeles relevant indlæg for mig. En p-stav ligger der, hvor lægen har lagt den, og en p-stav kan derfor ikke vandre rundt i kroppen. Der er derfor ingen grund til at undgå samleje. Torsdag kom der lidt brunt udflådt og blev så undersøgt på sygehuset hvor de sagde alt så fint ud og den lå i livmoderen. Har været ned og besøge min søns nye børnehave i dag, vi får jo nøglen til huset d.

0 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

1 2