Hvordan giver man god finger hvor sidder g punktet på en mand

Kender du A- og U-punktet og andre fremtrædende erogene zoner? Det er den lille "knop", der sidder øverst, hvor de indre skamlæber mødes. med tungen, en finger eller spidsen af pikken og på den måde give stærkere orgasmer. G - punktet er et ru punkt på størrelse med en ært, men det varierer fra. Prostata kaldes også for mandens g - punkt, fordi den svulmer op og bliver Kirtlen er godt to cm. i diameter og har form og størrelse som en kastanje eller valnød. Prostata kan kun stimuleres gennem endetarmen, fordi den sidder tæt op ad Man kan bruge en finger, en dildo eller en pik, til at massere prostata med. Vil du vide hvad kvinders G - punkt er, og hvordan du selv finder dit? så læs med i denne guide hvor du lærer alt om kvinders G - punkt. Vi har set på det lille punkts historie og giver dig tips til, hvordan du kan . at stryge fingeren henover det, men det kan også føles rart nærmest at “trykke” fingeren mod det.

Videos

yornet.net 5: Den kvindelige orgasme ( del 1) Læs om P-punktet og se, hvordan du stimulerer det. Manden har mulighed for at opnå en nydelse tilsvarende kvinders G-punktsorgasme. Mandens G - punkt hedder P-punkt og findes ved hans prostata-kirtel. Men interessen for denne form for sex stiger, og det er ikke kun forbeholdt homoseksuelle mænd at åbne sig for. Man mener, at G - punktet er en erogen zone hos piger, som sidder på Man kan lave en 'kom her'-bevægelse med fingeren inde i skeden for at Prostata sidder inde i underlivet op ad endetarmen og svulmer op, når en dreng/ mand har sex. Resten af klitoris' væv findes inde i underlivet, hvor det også fyldes med blod. Vil du vide hvad kvinders G - punkt er, og hvordan du selv finder dit? så læs med i denne guide hvor du lærer alt om kvinders G - punkt. Vi har set på det lille punkts historie og giver dig tips til, hvordan du kan . at stryge fingeren henover det, men det kan også føles rart nærmest at “trykke” fingeren mod det.

Hvordan giver man god finger hvor sidder g punktet på en mand -  2029 gange

Denne følelse kombineret med fysisk nydelse kan forstærke orgasmen hos nogle kvinder. Ethvert samleje kan blive bedre. Men et er teori og noget andet er praksis og under alle omstændigheder er det gavnligt at styrke sin bækkenbund, så jeg kun anbefale, at du prøver. Start med at komme godt med glidereme på fingeren og på anus, f. Sådan gør partneren det bedst Kvinden lægges med hoved og skuldre ud over sengekanten. Hold dig sund, stærk og slank.

0 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

1 2