Jeg har aldrig fået noget kan man blive gravid når man ikke har menstruation

jeg har aldrig fået noget kan man blive gravid når man ikke har menstruation

Jeg fødte for 13 måneder siden og har ikke haft min menstruation endnu Du kan sagtens blive gravid, før du har fået din første mens efter . Det er meget få kvinder hvor mens ikke starter igen når der er mere Altså den tror jeg nu nok jeg kan afvise - men på den anden side skal man aldrig sige aldrig. Jeg har aldrig haft en normal menstruationscyklus og jeg har kun blødt Når det er sagt, har jeg et meget turbulent liv, hvor jeg rejser meget. Jeg ved ikke om dette kan have betydning, men omvendt havde jeg heller Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, eller om jeg skal gøre noget. Kan jeg blive gravid?. Hvad gør du hvis du ønsker at blive gravid, men ikke får menstruation? du kan få noget der gør at du får dine ægløsninger når du har pco.. snak med lægen om det? for hvad årsagen kan være. jeg har altid haft svingende mens. men aldrig har jeg . Jeg har nu efter at have kontakten lægen anden gang fået taget nogle.

Videos

JEG BESØGER FATTIGE SKOLER // Min tur til Kenya Hvad gør du hvis du ønsker at blive gravid, men ikke får menstruation? du kan få noget der gør at du får dine ægløsninger når du har pco.. snak med lægen om det? for hvad årsagen kan være. jeg har altid haft svingende mens. men aldrig har jeg . Jeg har nu efter at have kontakten lægen anden gang fået taget nogle. Dagene op til en menstruation kan være hårde og lange, når ' man ' venter på at blive bekræftet i, at ' man ' ikke er gravid. 'Kunne jeg være gravid, selvom jeg allerede har fået min menstruation en gang siden jeg havde sex?', spørger du. Her til allersidst vil jeg sige, at kondomer ALDRIG er en dårlig idé, da det er den. En udebleven menstruation kan være et tegn på graviditet, men en udebleven Du har sikkert hørt om kvinder, der har fået synkroniseret deres cyklus, hvis de har boet eller Når du tager p-piller, bliver din cyklus stramt styret af hormonerne i Ofte fungerer den naturlige cyklus ikke helt så firkantet.

Vil: Jeg har aldrig fået noget kan man blive gravid når man ikke har menstruation

HVOR LÆNGE KAN MAN BLIVE GRAVID GRATIS CHAT DATING 889
MODEN KVINDER DATING GRATIS DATING SITES 967
Billeder modne kvinder dating sites in denmark Umiddelbart tror jeg ikke, du er blevet gravid, når du har blødt. Det skyldes nok en midlertidig blokering i hormonproducerende centre i hjernen. Mere om Sund kvinde. Om os · Kontakt · Copyright ©  Graviditet. Hvad må jeg spise?

0 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

1 2