Kan man blive gravid under menstruation dating på facebook

kan man blive gravid under menstruation dating på facebook

Både og. Som udgangspunkt, så bliver man normalt ikke gravid under menstruationen, men i sjældne tilfælde kan der være ægløsning under. Author: svar kan man blive gravid under menstruation Date : svar kan man blive gravid under menstruation. Det er vigtigt at vide, hvornår du kan. Vil du date, så må du finde nogen, som gider date. Men så kan du ikke blive så overrasket over at andre forsøger at trække . og smider på Facebook /Twitter/ Instagram, så alle dine followers kan se, hvor godt et menneske du er? . Nå så vinden blæste ind under min bluse og fik mig til at se gravid ud?. kan man blive gravid under menstruation dating på facebook

Kan man blive gravid under menstruation dating på facebook - titler kunne

Det sikker i venstre side af maven, jeg har kvamle som om jeg skal kaste op. Shorts'ne koster kun ,. Derfor skal menstruationsbindene helst være så tynde, så de næsten ikke eksisterer. Kan jeg være gravid??

Videos

Do It For Denmark! Mm spørger: Hej. Min kæreste og jeg har været sammen i mange år, og i december måned skete der så det, at jeg havde sex med en anden (jeg fortryder alt). Mangler: dating ‎ facebook. Er du også lidt nonsjelang med beskyttelsen under din menstruation, for du kan jo ikke blive gravid alligevel? Så skal du ikke føle dig for sikker. Både og. Som udgangspunkt, så bliver man normalt ikke gravid under menstruationen, men i sjældne tilfælde kan der være ægløsning under.

0 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

1 2