Kvindernes kamp for ligestilling Aabenraa

kvindernes kamp for ligestilling Aabenraa

Forrest gik unge, hvidklædte kvinder, og bag dem gik . Det har været en lang, sej kamp, og når det gælder ligestilling, er den langt fra slut. På Nationalmuseet kan man blive klogere på kvindernes kamp gennem tiden med en omvisning på museet. Hvor: Åbenrå 33, st. af en regering (), og så havde hun altid kvinder, børn og ligestilling på dagsordenen. Vi følger hendes kamp for anerkendelse i et samfund, hvor kvinder . (og deres modstandere): 30 spørgsmål og svar om køn og ligestilling.

Kvindernes kamp for ligestilling Aabenraa - min perfekte

Telefon: 33 48 05 00 Abonnement: 33 48 05 05 Annoncer: 33 48 05 00 Læs mere om ophavsret og persondatapolitik © Kristeligt Dagblad, Vimmelskaftet 47, København K. Alligevel har der ikke været overskud til at bevare første generations styrke. Situationen var mere eller mindre ens for kvinderne i alle vestlige lande, om end udviklingen forløb i forskellige tempi. Det fik hun ingen penge for, og hver gang hun manglede midler til at drive husholdningen, måtte hun bede manden om hjælp. Venstre var for, mens Højre var imod. Søg materialer og på hjemmesiden. Den grundlæggende idé var, at hvis kvinden fik forbedret sine uddannelses- og erhvervsmuligheder, så ville hun kunne blive så dygtig som manden og konkurrere på lige fod med ham, og dermed ville hun få samme samfundsmæssige rettigheder som manden. Danske kvinders kamp for ligestilling har stået på i snart år. Kampen har udspillet sig på mange fronter i samfundets sfærer - især på den  Mangler: aabenraa. På Nationalmuseet kan man blive klogere på kvindernes kamp gennem tiden med en omvisning på museet. Hvor: Åbenrå 33, st. af en regering (), og så havde hun altid kvinder, børn og ligestilling på dagsordenen. I blev kvinder tildelt stemmeret til Folketing og Landsting i Rigsdagen på lige fod med mænd. Forud var gået årtiers kamp for at opnå denne stemmeret, fra   Mangler: aabenraa. kvindernes kamp for ligestilling Aabenraa

Kvindernes kamp for ligestilling Aabenraa - var

Andre læser lige nu:. Hvad: Er Christiansborg en gammel gris? Flere kvindeorganisationer går sammen og danner Initiativgruppen.

Videos

Kvinders Rettigheder

0 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

1 2