Ligestilling danmark Rebild

ligestilling danmark Rebild

ligestillingsredegørelsen skal der udelukkende redegøres for ligestilling af kvinder og mænd. Ligestillingsredegørelse på det kommunale. Udfordringsretten gennemføres af regeringen i fællesskab med KL og Danske Re - kommunens vurdering ikke øger fokus på arbejdet med ligestilling i. 99 88 85 11, mail: [email protected] rebild. dk ; Nørager Ældrecenter: Rikke Broen, tlf. Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, og opfordrer derfor. ligestilling danmark Rebild

Ligestilling danmark Rebild - bevægelighed

Boliger og udsatte boligområder. JOBBET ER DER IKKE. Bed om en ny. Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Hos Kvinderådet, som er en paraplyorganisation for en række kvindeorganisationer i Danmark, kan du også søge flere oplysninger. Hvordan går det med ligestillingen? Jobannoncen bliver vist på WorkWithUs og Facebook.

Videos

Rold & Rebild Bakker Udfordringsretten gennemføres af regeringen i fællesskab med KL og Danske Re - kommunens vurdering ikke øger fokus på arbejdet med ligestilling i. RebildPorten er indgangen til mange oplevelser i Rebild kommune. Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, og opfordrer derfor alle. Få adgang via: http://www. ligestillingidanmark. dk. Introduktion. Denne minirapport er en kort status på ligestillingsindsatsen hos Rebild Kommune baseret på.

0 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

1 2